Werkwijze Experience

Op zoek naar een functie in de ict? Schrijf u dan in bij ons. Dat kan op 2 manieren:

Intakegesprek

Mocht een vacature waar u op gereageerd heeft aansluiten bij uw opleiding en werkervaring, dan maken we graag een afspraak voor een intakegesprek.
Hebt u een heel sterk CV maar hebben wij op dit moment niets voor u vrij? Ook dan kunt u worden uitgenodigd voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Wij gaan dan proactief op zoek naar een baan die bij uw kwaliteiten aansluit. Ook stellen we u ‘open’ voor bij onze relaties waarvan we vinden dat u goed binnen het team past.
Het intakegesprek geeft u de mogelijkheid meer over uzelf te vertellen. Ook komt u meer te weten over het bedrijf waar een voor u geschikte vacature openstaat. Wanneer we na het gesprek denken dat u past bij een van onze vacatures, dan leggen we uw cv voor aan onze opdrachtgever.
We bereiden u voor op het sollicitatiegesprek, we evalueren alle gesprekken met u en geven u feedback op uw presentatie, zodat u vol zelfvertrouwen op gesprek kunt gaan.

Sollicitatiegesprek

De opdrachtgever zal u op basis van uw CV en onze motivatie uitnodigen voor een eerste gesprek. Na dit gesprek evalueren wij met u en onze opdrachtgever en besluiten wij of u uitgenodigd wordt voor een vervolg.

Inschrijven als kandidaat

Op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren. Schrijf u in, zodat wij op zoek kunnen naar een passende baan voor u.

Direct Inschrijven

Meest recente vacatures
inVertrouwelijk
Contact

Vestiging Venlo:
Kasteelllaan 33
5932 AE Venlo
T: 077-3231199 

 
info@experience-site.nl  

© Copyright 2023 Experience IT
OTYS Recruiting Technology
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.